avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sotia a nascut in 09.08.2022. In prezent ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sotia a nascut in 09.08.2022. In prezent primeste ...

Buna ziua,

Sotia a nascut in 09.08.2022. In prezent primeste indemnizatie de crestere copil. In cazul in care isi infiinteaza un PFI si va avea venituri mici pe aceasta forma juridica, indemnizatia de crestere copil se anuleaza?
Care ar fi variantele pentru a putea pastra ICC-ul?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in timpul ccc habar habar Buna seara ! As avea o nelamurire si am nevoie, va rog frumos, de sfaturile dumneavoastra. Eu momentan sunt in CCC si primesc indemnizatie pana cand copilul ... (vezi toată discuția)
Pot sa infiintez o intreprindere individuala in timp ce beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului? asover asover Bună Ziua. Sunt în concediu de creşterea copilului. Vreau să Vă întreb, dacă este vreo posibilitate de a înfiinţa o Intreprindere Individuală, sau ... (vezi toată discuția)
Ccc la al doilea copil ulahts ulahts Buna ziua tuturor, As avea nevoie de ceva informatii privitoare la concediul de crestere al celui de-al doilea copil. Sotia mea se afla in concediu de ... (vezi toată discuția)