avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am primit de la Fondul de Garantare a Asiguratilor ca ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am primit de la Fondul de Garantare a Asiguratilor ca imi platesc ...

Am primit de la Fondul de Garantare a Asiguratilor ca imi platesc paguba la masina si daca o accept. Am acceptat si nu mai am auzit nimic de 5 luni, si nu mai primesc nici un raspuns. Cum sunt pasi urmator care trebuie facut?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexa_654 , utilizator 13:26, 13 Iunie 2022
Fondul de Garantare a Asiguratilor este obligat sa platesca, sau doar daca vor? Exista o lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema despagubire rca zaharia_bogdan zaharia_bogdan Buna, Anul trecut in iunie am avut un accident minor de masina. Eu am fost fost vinovat, nu am acordat prioritate, si cineva a intrat in mine. Masina pe care ... (vezi toată discuția)
Am suferit un accident autox-( alek_s alek_s nu stiu pasii ce trebuie urmati in calitate de pagubit am incercat sa citesc ordin csa20 din 2008 dar nu inteleg bine fiecare act cand trebe facut si nu as ... (vezi toată discuția)
Accident rutier (tamponare) cu autor baut mariuselectric mariuselectric Va rog frumos, sa-mi raspundeti la urmatoarea problema cu care ma confrunt: In data de 10.07.2012, ora 11, conduceam autoturismul proprietate personala pe ... (vezi toată discuția)