avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am un proces de mostenire eu am plătit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am un proces de mostenire eu am plătit impozitul ...

Bună ziua am un proces de mostenire eu am plătit impozitul pe pământul extravilan dar nu mai am chitanță de la primărie dacă merg și o cer mi-o eliberează dacă specific ca îmi este necesara la proces ?
Buna ziua,
Da. ar trebui sa va elibereze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea a muncit și a plătit impozit cred că 20 de ani pe ... Nelumihalea Nelumihalea Mama mea a muncit și a plătit impozit cred că 20 de ani pe un pământ de la părinții ei .În anul 2007 i se eliberează titlu de proprietate pe acest ... (vezi toată discuția)
Departajare impozit teren la primarie adrian73 adrian73 Am cumparat o casa( de fapt, casa bunicii sotie, acum 3 ani), prin contract de vanzare cumparare cu intretinere lor, cat traiesc. Bunicul sotiei a decedat si ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana pentru un teren intravilan Dascalu7 Dascalu7 Buna Ziua, V-as ruga sa imi dati cateva sfaturi intr-o situatie neclara: in 2006, tatal meu, a vandut cu chitanta de mana un teren extravilan aprox. 3 ha. ... (vezi toată discuția)