avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua,un verișor a semnat preavizul anul trecut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua,un verișor a semnat preavizul anul trecut de la Mintia ...

Bună ziua,un verișor a semnat preavizul anul trecut de la Mintia și în 30; iunie a avut accident și a murit au rămas părinții împuterniciți pentru ce a avut nu a fost căsătorit,ce trebuie să facă că nu au vrut de la Mintia să le mai de-a ordonanța că nu a terminat tot preavizul și nu a semnat ultimele acte . Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Morico , utilizator 14:24, 10 Iunie 2022
Ce ordonanta sa le dea ???
Ordonanța cum sa dat și la mine și la CEO Oltenia disponibilizare din cadru muncii
Bună ziua,ce sfat îmi dați să facă verișorul meu cu părinții lui în legătură cu preavizul și banii pe disponibilizare? Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere fara sa stiu !!! fryke_bogdan fryke_bogdan mam angajat pe 02 octombrie 2012 la o firma din judetul Gorj,care avea contract semnat cu CEO(Complexul Energetic Oltenia) si lucram la una din minele care au ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire andreibala andreibala buna ziua am si eu o intrebare.bunicii mei au avut 4 copii neprecizand cui ii lasa mostenirea,acesti 4 copii au si ei familii cu copii precizez cadin cei 4 a ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire Lanzar Lanzar Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Părinții mei vor sa dezbată o succesiune după moartea părinților. Tatăl meu a avut o soră care a ... (vezi toată discuția)