avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, avem langa noi o societate care ne inunda ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, avem langa noi o societate care ne inunda cu mirosuri ...

Buna ziua, avem langa noi o societate care ne inunda cu mirosuri grele de afumat, prajit, fiert. Aceasta nu are autorizatii de functionare (conform serviciului de autorizari comerciale din primarie). Dupa numeroase petitii si sesizari imi este foarte clar ca este tinut in brate de cineva din primarie. Noi dorim sa respiram si sa traim in propria casa, sa aerisi, sa putem pune haine la uscat afara. Nu stiu unde sa ma adresez sa rezolv aceasta situatie. Ce ma sfatuiti, va rog?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:18, 27 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@simplu.cristi Din postarile dvoastra inteleg ca ati priceput cum stau lucrurile: respectivul are imunitate, impunitate, ce mai, e blindat.
Cred ca ati gresit adresindu-va primariei, cu un asa primar, ce atitudine sa aiba functionarii ?
Incercati aici :[ link extern ] /
@ DlGoe :) individul face ceea ce stie mai bine, vina totala este a autoritatilor care permit actiunile individului, din diverse motive: "prietenii", grade de rudenie, "atentii", obligatii. Dar pentru atentii exsista DNA, iar pentru "prietenii" si/sau grade de rudenie DIICOT. Am aflat ca la ambele sunt linii telefonice non-stop :) Mai nou, sotia mergea pe strada, a primit un telefon, si dupa ce a raspuns, individul/"patronul" macelariei a inceput sa urle la ea ca ii fotografiaza masinile. Calm, am fost la sectia de politie unde am facut plangere :) Ajuns acasa am inteles "problema" individului: masinile au numar PMB :)))) Dupa un telefon la Primaria generala am aflat ca, de fapt, sunt numere rezervate, iar respectivele vehicole nu sunt in dotarea primariei. Asa ca vor sa afle "cine este individul si care este scopul in care foloseste aceste numere de imnatriculare" (am citat) :)))))))))). Asa cum spunea cineva, astept cu interes si atentie sa vad ce se intampla.:))))) Ieri am fost si la DSP, unde am aflat ca de fapt individul a fost la ei pt autorizare dar datorita activitatilor declarate nu avea nevoie de autorizare de la ei, asa ca a fost directionat la primaria de sector pentru avize pct de lucru :))) Pana la urma legi exista, trebuie doat sa fie aplicate :)

Va tin la curent
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2022
simplu.cristi, utilizator
@zinca iulian Asa este, doar ca autoritatile de mediu trebuie sa si doreasca acest lucru :))
@simplu.cristi,
Intreb si eu, ...avem langa noi o societate care ne inunda cu mirosuri grele...:
Noi, doar dvs. sau mai sunt si altii? Este o casa particulara sau un imobil cu mai multe apartamente/locuinte?
Intreb pentru ca rezultatele dvs. ar fi mult mai bune, daca sesizarile ar fi facute de catre mai multi. Nu ca doar sezizarile dvs. nu ar fi indeajuns, dar la cat de corupte sunt autoritatile, vedeti ce patiti.
Chiar nu pot intelege de ce unii oameni vor sa-si dechida restaurante, piterii, tot felul de alte afaceri dintr-astea, mult poluante cu mirosuri sau zgomote, la parteul unor blocuri de locuinte. Sunt sanatosi la cap acestia? In numele "afacerii" lor, sa necajeasca atata lume? Dar asa cum ati constatat, o fac cu complicitatea autoritatilor locale - fara dor si poate, altfel, nu s-ar putea!
Chiar sunt curios, cum scapati din aceasta situatie.
Succes!

Alte discuții în legătură

Autorizatie psi si dsv - ajutor urgent ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, Vreau sa imi deschid un fast-food si nu stiu cum sa procedez pentru autorizatii. Am fost astazi la Inspectoratul \\"Dealul Spirii\\" si doamna ... (vezi toată discuția)
Am o rulota tip fast-food in care fac gogoși. Janina Budulan Cocos Janina Budulan Cocos Buna seara. Am o rulota tip fast-food in care fac gogoși. Întrebarea este dacă am voie sa merg la târgurile săptămânale ptr că am fost la târgul de la ... (vezi toată discuția)
Autorizatii / acte / avize necesare pentru deschiderea unui restaurant / fast-food - ghid complet - MariusDSV MariusDSV Ce urmeaza sa scriu nu o sa fie o intrebare pentru specialisiti ci mai degraba un ghid pentru cei care vor sa-si deschida o societate comerciala care o sa ... (vezi toată discuția)