avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. Vă rog să-mi comunicati dacă am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. Vă rog să-mi comunicati dacă am încheiat o Împuternicire ...

Bună ziua. Vă rog să-mi comunicati dacă am încheiat o Împuternicire Avocaţială cu un avocat în care este specificat la ,,să exercite următoarele activităţi "este scris, Redactare note scrise, iar mai jos este specificat şi să asiste/să reprezinte clientul în faţa Tribunalului ....., întrebarea mea este dacă avocatul trebuie să se prezinte şi la tribunal sau numai să depună înscrisuri?

Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 18:48, 9 Iunie 2022
Bună ziua,
Dacă pe împuternicirea avocatiala scrie inclusiv reprezentare sau asistare juridica, atunci avocatul va poate reprezenta sau asista în fata instantei.
Cel mai simplu este sa discutați cu avocatul dumneavoastră sa ii cereți sa lămuriți natura raportului dintre dumneavoastră.
De asemenea, contează și ce s a notat la obiectul contractului de asistenta juridica, dacă s a încheiat unul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare apel - rog raspuns urgent Mary355 Mary355 Am o intrebare legata de o imputernicire avocatiala a fostului meu sot (cetatean german",care a fost depusa la instanta sub aceasta forma: "Domnii avocati X ... (vezi toată discuția)
Act incheiat intre client si avocat AlexandraSerban AlexandraSerban As dori sa stiu si eu ce acte se incheie intre un client si un avocat. Mie mi-a cerut sa semnez o imputernicire avocationala prin care sa ma reprezinte in ... (vezi toată discuția)
Urgent! simo79 simo79 Buna ziua , Daca o cerere de recurs este redactata de un avocat,mandatat doar ca sa o redacteze,aceasta trebuie sa fie semnata si de recurenti? Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)