avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. S-a schimbat ceva in legatura cu incheierea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. S-a schimbat ceva in legatura cu incheierea de intabulare ...

Buna ziua. S-a schimbat ceva in legatura cu incheierea de intabulare in ultimii 3 ani?, deoarece notarul unde am semnat un act de vanzare cumparare imi spune ca nu se mai intocmeste incheierea de intabulare, acea hartie de o pagina la cateva saptamani dupa semnarea contractului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:17, 9 Iunie 2022
Se întocmește, dar nu se mai obține fizic de la Biroul de Carte Funciara (cu stampila și semnătura asistentului registrator)
Se obține online, cu semnătura electronica. Motivul? Pandemia.
Puteți sa o solicitați și dvs personal de la Biroul de Carte Funciara.
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am primit un extras de carte funciara de la notar, ... Mihaela.B.P Mihaela.B.P Bună ziua! Am primit un extras de carte funciara de la notar, în format PDF, însă fară semnătură și parafă. Este în regulă ? Sau trebuie să îl ... (vezi toată discuția)
Înscriere în cartea funciarã fodoretelkaeva fodoretelkaeva Ce înseamnă defapt înscrierea în cartea funciară? Eu m-am căsătorit în anul 2006, cu domiciliul in oraşul respectiv şi de atunci tot în chirie ... (vezi toată discuția)
Cadastru și intabulare fără parafa vioviois vioviois Buna seara, Tocmai ce am primit prin email in format PDF documentele cu Cadastru și Intabularea. Problema este ca nu văd nici o ștampila pe niciun ... (vezi toată discuția)