avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum se pot recupera banii pentru comenzi de produse ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum se pot recupera banii pentru comenzi de produse personalizate ...

Cum se pot recupera banii pentru comenzi de produse personalizate de la clienți persoane fizice care refuză primirea coletului cu plata ramburs? Nu mă interesează soluții ca ”cere banii înaine”, ci strict cum pot recupera legal banii de la aceste persoane neserioase.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:59, 22 Iunie 2022
la astfel de sume n-ar trebui sa aveti probleme daca veti cere plata in avans. exista potentiali clienti care nu sunt solvabili

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia vanzatorului de articole executate la comanda fata de returnarea abuziva a clientului Conrad Conrad Buna tuturor, Zilele urmatoare voi infiinta o intreprindere individuala in vederea comercializarii unor produse executate la comanda conform precizarilor si ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere indiviuala sau pfa andman2413 andman2413 Buna ziua, as dori sa-mi fac un site online de vanzare produse traditionale( gen carnati,pastrama,babic,etc) pe baza de comanda ,Clientul da comanda pe site ... (vezi toată discuția)
Achizitie cu probleme EdgeGL EdgeGL Buna ziua. In data de 15.02 a.c. am achizitionat de pe site-ul neomax.ro urmatoarea macheta functionala: < ... (vezi toată discuția)