Mulțumesc pentru interesul acordat , executarea silită este doar o procedura de care noi cetățeni romanii ca doar in romania este posibil așa ceva , nu știu cât ma ajuta , plângerea penală o consider o formalitate mai gravă întrucât nu respecta o sentința data de instanța care devine “ infracțiune “ iar in cazul meu atâta timp cât ai acceptat custodie comuna și refuzi sa îl văd da păstram ceva amiabil frumos pentru creșterea , educarea și siguranța copilul devine o problema ! Este evident ca ar fi cerut probabil doar custodie in favoarea ei sau decădere dar nu exista elemente sau motive bine întemeiate ! Infara ca orice om am o amenda de la o secție sau rutieră nu atesta faptul că-s un tata iresponsabil ! Dreptatea o găsim oriunde mai puțin justiția și birocrația de a accepta asemenea cazuri ! In romania se așteaptă justiția când tatăl și alte cazuri isi pierd cumpătul răbdarea si decurge la gesturi care într-un final judecătorul nici nu ar mai trebui sa întrebe de ce ai omorât-o sau ai făcut asta asta asta când tu ca judecător nu intalegi ce înseamnă sa nu îți vezi copilul , excluzând cazuri ( recidiviști , condamnați pt vătămări sau abuzuri ) iar ca sa avem drepturi egale pentru ca instituțiile de la protecția copilului , asociații , poliție îți răspund doar “ da-o in judecată “ nu cred ca este o soluție finala comparativ cu situații unde au avut ordine de restricție și au mai fost și omorâte cu tot cu ordin ! Justiția ar trebui sa aplaneze sa oblige fie reclamant/parat sa respecte sentința !
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:
Buna ziua,
Puteti initia executarea silita, in ceea ce priveste programul de vizitare solicitat, si, totodata,puteti depune o plangere penala pentru nerespectarea masurilor privind incredintarea minorului.