avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Vreau sa stiu care este diferenta dintre ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Vreau sa stiu care este diferenta dintre cota parte ...

Bună seara!
Vreau sa stiu care este diferenta dintre cota parte indiviza dată în folosire si cea în proprietate si cu ce m-ar afecta
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:18, 11 Iunie 2022
Este vorba despre 2 parti distincte proprietate individuala si parte comuna imobil de locuit in comun
Partea comuna de condominiu nu poate fi utilizata exclsiv de catre proprietari fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari prin incheierea de contract de folosinta sau de inchiriere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere spațiu comun la bloc Marius Anghel Marius Anghel Bună ziua Din câte știu că să închiriezi la bloc un spațiu ( uscătorie, spălătorie trebuie ca asociația sa aibă 50 +1 ) Eu stau lângă ... (vezi toată discuția)
O firma a inchiriat de la o asociatie de proprietari o suprafata ... rugby15 rugby15 O firma a inchiriat de la o asociatie de proprietari o suprafata de 15 mp la parterul( incinta) scarii blocului. Cu acordurile legale a construit un mic ... (vezi toată discuția)
Concesiune spațiu comun manicaandrei manicaandrei Buna seara, Se poate concesiona parte din spatiu comun unuia dintre proprietari ,de către Asociatia de Proprietari. Dacă se poate aceasta concesiune poate ... (vezi toată discuția)