avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt moştenitoarea mamei care figurează in Act de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt moştenitoarea mamei care figurează in Act de concesiune ...

Sunt moştenitoarea mamei care figurează in Act de concesiune cu o cată parte de 25 % din două locuri de veci Cimitirul mi-a eliberat Adeverintă prin care cele 2 locuri au valoarea de 8.000 lei deci cota mamei are valoarea de 2000 lei
Aproximativ,cât poate fi taxa la notariat pentru un Certificat de succesiue
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 13:38, 14 Iunie 2022
cel mai simplu aflati8 sunand la notarul la care ati facut cM-ul. Va va spune cu precizie cat costa un supliment pt cota din locul de veci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire tudosevictorel tudosevictorel Buna seara. As dori niste raspunsuri la urmatoarea situatie: Parintii mei care sant decedati au cumparat sau au primit (nu stiu exact) un loc de veci .Dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune loc de veci in concesiune maka67 maka67 Buna ziua, Am o intrebare, este vorba despre un loc de veci care este luat in concesiune de la cimitir, titularul a decedat, iar dupa deschiderea ... (vezi toată discuția)
Concesiune locuri de veci jessie9612 jessie9612 Buna ziua! Problema in cauza: Parintii decedati ....dupa care nu am avut ce mosteni... doar doua locuri la cimitir concesionate pe numele decedatilor . ... (vezi toată discuția)