avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, Va deranjez cu o întrebare,in cazul unui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, Va deranjez cu o întrebare,in cazul unui divorț ...

Buna seara,
Va deranjez cu o întrebare,in cazul unui divorț cu un copil minor,in condițiile in care mama nu are job poate pierde custodia copilului?mai exact s a căsătorit în Timișoara și dorește să se întoarcă în județul natal Cluj la locuința părinților ei i,n ultimul an nu a lucrat a stat cu copilul acasă însă intenționează să înscrie copilul la grădiniță și să aplice pentru un job in judetul natal însă aceste proceduri pot mai durezae (găsirea unei grădinițe,găsirea unui job),ntrebarea este dacă mama poate pierde custodia copilului pentru că nu are locuință proprie și pentru că nu are job?in condițiile in care tatăl are atât locuință cât și job ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:52, 11 Iunie 2022
Daca are unde sa locuiască nu pierde în mod sigur copilul.
Restul se analizează pe caz de avocat la consultanta juridica.
Mulțumesc,da la părinții ei va sta

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca are unde sa locuiască nu pierde în mod sigur copilul.
Restul se analizează pe caz de avocat la consultanta juridica.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va locui la părinți este în regulă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului acordată tatalui danielcioca danielcioca Buna ziua. As dori si eu sa stiu ce șanse reale are un tata sa obțină custodia copiilor in condițiile in care nu e vorba de mama denaturata sau alte ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor fara acordul partilor alexandra2610 alexandra2610 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu,cateva informatii in legatura cu divortul,avand in vedere situatia urmatoare: -as vrea sa divortez,insa sotul meu nu ... (vezi toată discuția)
Custodie copil de 1 an si 4 luni si program de vizite desi stam la 500 km distanta infoadrian infoadrian Va rog ajutati-ma cu un raspuns la situatia de mai jos. Eu si sotia am ajuns sa ne certam pe diverse subiecte minore si ea ma ameninta in repetate randuri cu ... (vezi toată discuția)