avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua. Am o intrebare pentru cei care se pricep in ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua. Am o intrebare pentru cei care se pricep in aplicatiile ...

Buna ziua. Am o intrebare pentru cei care se pricep in aplicatiile IT. Aplicatia Any desk, instalata pe computerul de servici, poate fi accesata de la distanta fara a-mi cere permisiunea? Spre exemplu aplicatia teamviewer imi cere permisiunea cand se intra in calculator, sau cand imi este accesat de la distanta. In cazul acestei aplicatii, any desk, mi se mai cere acceptul? Sau computerul meu poate fi accesat de la distanta fara ca eu practic sa stiu?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:26, 15 Iunie 2022
trebuie sa știți unde sa cautați logurile și veți găsi și accesul.
pe de alta parte, computerul dvs de la serviciu este doar computerul pe care dvs va desfășurați activitatea, dar care aparține (hardware, software și date) firmei. dvs sunteți utilizatorul.
nici teamviewer nu va cere permisiunea. e nevoie doar sa știe user Id și parola (și PC-ul sa fie pornit, firește)
dacă firma a decis sa instaleze un soft pentru remote control care merge cu autentificare într-un singur pas, este riscul, responsabilitatea și beneficiul ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru activitati de suport intreprinderi DanyDP DanyDP Buna ziua, Sunt PFA si desfasor o activitate de suport pentru intreprinderi cu specific IT, care consta in: - inregistrare reclamatii / sesizari / ... (vezi toată discuția)
Drept la root masayoshi masayoshi \"root\" este numele de utilizator sau contul care are acces la toate comenzile si fisierele dintr-un sistem de operare de tip Unix. Unele dispozitive ... (vezi toată discuția)