avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Soțul a primit din partea fraților o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Soțul a primit din partea fraților o suma de bani ...

Bună ziua! Soțul a primit din partea fraților o suma de bani în schimbul căreia el le a cedat partea lui de moștenire ( casa părintească).Cu acea suma de bani ne am cumpărat o casă cu contract de vânzare cumpărare trecuți amandoi ,asa a dorit chiar el la acea vreme..Acum divorțam și la partaj el susține ca eu nu am niciun drept la casă. As dori niște păreri. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Miky09 , utilizator 16:50, 11 Iunie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divorț Irina Barta Irina Barta La decesul mamei fostului meu soț acesta a intrat în posesia unei părți din casă având mai mulți frați. Au vândut împreună această casă iar cu o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dupa moartea ambilor parinti, casa parinteasca este ... dinugherhes86 dinugherhes86 Buna ziua! Dupa moartea ambilor parinti, casa parinteasca este ramasa mostenire celor doi copii, frate si sora, ambii casatoriti. Cei doi au facut un act de ... (vezi toată discuția)
Succesiune sot AdrianaBulboaca AdrianaBulboaca Buna ziua! Sotul meu este in coma. Doctorii i-au mai dat cateva saptamani. Va rog sa-mi spuneti care sunt drepturile mele in urmatoarea situatie: Eu si ... (vezi toată discuția)