Bună ziua,
Am primit instiintarea deciziei de divort ,domiciliul minorilor la tata, custodie comuna, sa plătesc pensie alimentara și sa ii plătesc 5000 lei despagubiri(onorariul avocatului).Avem o casa amândoi proprietari ,construita pana la un anumit punct din banii obținuți de el de la o asigurare.Daca înaintăm acțiune de partaj ce cota parte îmi revine și cum pot demonstra ca venitul meu a fost mai mare în comparație cu el(el persoana cu handicap gradul 2 accentuat).Menționez ca eu am rămas cu un credit de nevoi personale din care am achiziționat o mașină la care NU am acces ,""este a lui".Ce pot face în acesta situație pt binele copiilor și al nostru.Mentionez ca acest credit ma împiedică sa mai fac un împrumut sa îmi achiziționez ceva sa ma pot muta( este violent verbal și în anumite situații și fizic)
MULȚUMESC!
Buna ziua, in caz de partaj, cotele sotilor se stabilesc in functie de contributia fiecaruia la casatorie, inclusiv munca in gospodarie va fi luata in considerare. Puteti demonstra veniturile dvs. cu extrase de cont, adeverinte anaf, adeverinte angajator, martori, etc. In masa partajabila intra si datoriile cumulate in timpul casatoriei, inclusiv credintele chiar daca acestea au fost contractate doar de unul dintre soti. Pentru o evaluare concreta a situatiei dvs., este recomandabil sa prezentati toate documentele pe care le aveti unui avocat care, in urma studiului acestora, va poate da un raspuns concret.
Partaj......
AVO_JR
am nevoie de putin ajutor, mai exact de o informatie referitoare la partaj.
in situatia in care noi am cumparat impreuna un apartament (60.000 euro) prin ... (vezi toată discuția)
Partaj
getbeget
sotul meu, se ocupa cu vanzare de masini second hand.
are bani stransi din aceste vanzari, insa acum ca urmeaza sa facem partaj, imi spune ca eu nu am cum sa ... (vezi toată discuția)