avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare casa si posibilitatea de executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare casa si posibilitatea de executare silita

Am o datorie la orange si prietenul meu, cu care locuiesc, are datorie prin srl, la upc si telekom, si bugetul de stat de 7 ani (inca nu a primit scrisori).

Vrem sa cumparam o casa impreuna, vanduta la un pret mic de o ruda, riscam sa o pierdem din cauza datoriilor? (executare silita etc)

Mentionez ca locuim in concubinaj.

Ar fi mai bine sa luam casa pe numele amandurora (jumate-jumate) sau pe numele unei singure persoane?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:07, 13 Iunie 2022
Vedeți care sunt toate datoriile și mergeti la avocat.
Avocatul va poate explica pe larg toate ipotezele concrete.

Puteti merge la avocat și înainte, ca să discutati pe anumite chestiuni concrete ca sa nu zgarmanati creditorii.
Se numește consultatie juridica și va poate ajuta foarte mult.

Nu se poate discuta în mod generic.
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bun cumpărat înainte de casatorie Octavia79 Octavia79 Am Cumpărat un apartament înaintea căsătoriei cu soțul meu..eu fiind pe numele de fata și trecut și numele soțului, după un an ne am căsătorit. Acum ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe firma desfiintata in insolventa krisztina882 krisztina882 In anul 2011 am desfiintat o firma srl in insolventa. Intre timp am fost plecata in strainatate, m-am casatorit si acum ne-am intors cu sotul in casa mea cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepotii concubinului cfrserth cfrserth Buna ziua, Locuiesc in concubinaj cu Dl. X intr-o locuinta inchiriata. Nu avem si nu vom avea copii. Dl.X are un frate cu antecedente penale (delapidare) ... (vezi toată discuția)