avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Am primit decizia de divort, domiciliul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Am primit decizia de divort, domiciliul ...

Bună ziua,
Am primit instintarea deciziei de divort,domiciliul minorilor la tata(asa au ales copiii sa rămână cu el),obligația mea de a plăti pensie alimentara și 5000 lei despăgubire(onorariul avocatului).În timpul căsătoriei am cumpărat un teren si construit o casa pana la un anunit stadiu din banii lui dintr-o asigurare.In 2021 am făcut un credit de nevoi personale din care am achiziționat o mașină pr care o folosește DOAR EL ""este a lui"la care eu plătesc rata.Ma interesează sa știu dacă facem partaj ce cota parte am dreptul la tot ce am realizat în acești ani?Menționez ca venitul mei a fost mult peste al lui ,el fiind pensionat pe caz de boala,persoana cu handicap gradul 2 accentuat.Daca eu achit creditul pana la împărțirea bunurilor cum se ia în calcul acest aspect?
Mulțumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa va angajati avocat pentru a respecta procedurile legale.
Trebuie văzut tot.
Se poate câte 50% fiecare.
Bună ziua
La ce va referiți 50% fiecare?
Exista posibilitatea sa am dreptul de 50%?
Mulțumesc.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Incercati sa va angajati avocat pentru a respecta procedurile legale.
Trebuie văzut tot.
Se poate câte 50% fiecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am primit instiintarea deciziei de divort ,domiciliul ... ciucaclaudia ciucaclaudia Bună ziua, Am primit instiintarea deciziei de divort ,domiciliul minorilor la tata, custodie comuna, sa plătesc pensie alimentara și sa ii plătesc 5000 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- cuantum glodici glodici la calculul pensiei alimentare se scad creditele luate impreuna cu fosta sotie si asigurarile pe care le platesc,toate fiind contractate in perioada casatoriei? (vezi toată discuția)
Recomandare avocat si nu numai SilviuCatalin SilviuCatalin Exista vreun avocat care sa introduca actiuni in numele barbatului? In afara de \"e femeie si are grija de copiii vostrii\", \"exista cale de impacare\".... ... (vezi toată discuția)