avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... suspendarea executarii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

suspendarea executarii

Am avut un proces comercial pentru rezolutiunea unui contract.Am castigat pe fond.Am inteles ca aceasta hotarare este definitiva,executorie dar nu irevocabila.In cazul in care eu pun in executare aceasta hotarare:
1. debitorul facand apel poate cere suspendarea executarii?
2. cand se ia decizia de suspendare a executarii (la depunerea cererii pentru apel si suspendare a executarii sau la primul termen fixat pentru apel) ?
3. pentru a cere suspendarea executarii intr-un proces comercial se platescte cautiune?
Multumesc mult si astept raspunsul dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: ContSters118753 , utilizator 15:17, 17 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instituția publică poate achita salariaților diferențe salariale ? oanaportar oanaportar Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați cu câteva sfaturi, cum să se procedeze în cazurile următoare: - caz 1 - un salariat a câștigat în ... (vezi toată discuția)
Punere in aplicare hotarare pronuntata in fond HRcons HRcons Buna ziua, In cazul in care (ex)angajatul castiga in fond si i se aproba plata salariilor si reintegrarea trebuie sa ne autosesizam si sa punem in aplicare ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui fost salariat oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat: - recent institutia a castigat un litigiu de munca - despagubire impotriva unui fost angajat, acesta ... (vezi toată discuția)