avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua!sunt cetățean roman,locuiesc în Cipru de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua!sunt cetățean roman,locuiesc în Cipru de 22 de ...

Bună ziua!sunt cetățean roman,locuiesc în Cipru de 22 de ani,soția e din Republica Moldova,și ia locuiește în Cipru de 20 de ani,suntem căsătoriți în Cipru de 18 ani,avem doi copii un de 14 ani și unul de8 ani ,născuți în Cipru amândoi!neam cumpărat casa în Cipru,și am vrea sa rămânem aici! Cum putem sa obținem cetățenia cipriota?va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:29, 18 Iunie 2022
Pai,întrebați acolo unde sunteti, in Cipru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie romana pentru doi copii nascuti in cipru von_wonderland von_wonderland Buna ziua. Va rugam frumos sa ne ajutati cu ceva lamuriri cu privire la obtinerea documentelor de cetatenie romana pentru doi copii nascuti in Cipru, unul in ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut pentru ca sotia (cetatean strain) sa nu aiba nevoie de viza pentru a calatori in u.e? Cristi_stelistu01 Cristi_stelistu01 Buna ziua, Sunt Cristi cetatean roman, m-am casatorit civil pe teritoriul statului Cipru cu o cetateana a Republici Moldova. Am dorii sa venim in Romania ... (vezi toată discuția)