avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot afla daca o adoptie s-a intamplat ilegal? Am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot afla daca o adoptie s-a intamplat ilegal? Am fost adoptata ...

Cum pot afla daca o adoptie s-a intamplat ilegal?

Am fost adoptata la varsta de 3 ani iar contextul povestit de parintii adoptivi si de mama biologica este foarte neclar. Parintii adoptivi nu mi-au aratat niciodata actul de adoptie si cand a venit vorba despre acest lucru mi s-a spus ca "oricum nu ai avea cum sa il gasesti". Ma simt nedreptatita deoarece consider ca sunt actele mele si nu am acces la ele .... Cum as putea sa aflu detalii despre aceasta adoptie? (Mentionez ca adoptia s-a intamplat in anul 1999/2000.
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 12:48, 20 Iunie 2022
Informati-va la Primarie la comaprtimentul evidenta persoanelor sau la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date, A.N.P.D.C.A.
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2022
Mihăilă Sebastian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parinti biologici Zizzy Zizzy Buna ziua, as dori sa aflu date legate despre parintii mei biologici... Este o metoda online prin care se pot afla aceste date? Daca nu se pot gasi online, ... (vezi toată discuția)
Cum as putea avea acces la fisa mea de nastere de la maternitate? adoptata fara acte... Simoniquee Simoniquee Cum as putea avea accesa fisa mea de nastere de la maternitate? Sunt adoptata insa fara acte de adoptie(1984).Doresc sa aflu date despre nasterea mea dar si ... (vezi toată discuția)
Desfacerea adoptiei la cerea adoptatului major. Freya Freya Buna ziua. Am fost adoptata la aproape 6 ani, deci se fac 20 de ani de cand am fost luata din familia mea biologica. Atitudinea lor fata de mine, scuzati-ma ... (vezi toată discuția)