avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru mamele care alăptează și vor să treacă de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru mamele care alăptează și vor să treacă de la contractul ...

Pentru mamele care alăptează și vor să treacă de la contractul de 8 ore la contract de 4 ore, se mai aplica OUG 96/2003 (sa lucreze 2 ore și să fie plătite 4)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:56, 20 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se aplica OUG 96/2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protecþia maternitãþii la locul de muncã Valias Valias Bună ziua, aş vrea să ştiu dacă în baza OUG 96/2003 îşi pot reduce programul de lucru şi mamele care lucrează cu fracţiune de normă, sau doar ... (vezi toată discuția)
Program de munca de 6 ore soso35 soso35 Buna ziua. Sotia s-a intors la serviciu din CCC, eu beneficiind de acesta pana cand copilul implineste 2 ani adica inca 11 luni. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Durata timp lucru mara_m mara_m Buna ziua ! Am revenit la lucru cand copilul meu avea 9 luni si mi s-a dat dreptul sa lucrez 6 ore si sa fiu platita 8. Acum copilul are deja 1 an si am ... (vezi toată discuția)