avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DACA NU SUNT MULTUMITA DE DECIZIA ATAT A JUDECATORILOR ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

DACA NU SUNT MULTUMITA DE DECIZIA ATAT A JUDECATORILOR DE LA ...

DACA NU SUNT MULTUMITA DE DECIZIA ATAT A JUDECATORILOR DE LA INSTANTA DE FOND CAT NICI DE DECIZIA JUDECATORILOR DE LA INSTANTA DE APEL UNDE A FOST DATA DEFINITIVA,UNDE MA POT ADRESA MAI DEPARTE PENTRU A SE RELUA REJUDECAREA DOSARULUI SI VERIFICAREA CU ATENTIE A CAUZEI ?ESTE VB DE UN DIVORT UNDE ESTE SI UN MINOR DIAGNOSTIAC CU ADHD

MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:16, 24 Iunie 2022
Nu mai aveti practic nici o cale de atac spete precum a dvs se judeca.in fond si apel.Intr.-o cale extraordinara de atac sansele sunt infime...
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Cauzele care ii privesc pe minori pot fi repuse in discutie daca se schimba situatia de fapt, daca apar elemente noi fata de cele avute in vedere de instante in dosarul initial, daca sunt necesare noi dispozitii in beneficiul minorului.

Contactati un avocat care sa analizeze hotararile deja pronuntate si oportunitatea unei noi actiuni. Faptul ca va nemultumesc deciziile anterioare nu este suficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni-m art. 180 c.pen vvvvvv vvvvvv Cum se desfasoara rejudecarea unui dosar restituit de catre instanta de recurs- tribunal, instantei de fond- judecatorie ?- in sensul de etape ale judecatii , ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Reluarea acțiunii gheorghe3509 gheorghe3509 Pot relua o acțiune care a fost respinsă și de ICCJ, dacă pot aduce argumente în plus? În fapt, Curtea de Apel, deși a identificat o lege care putea ... (vezi toată discuția)