avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activități ale unei I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activități ale unei I.I.

Buna seara!
Prin înființarea unei I.I. se pot desfășura concomitent următoarele activități:
- terapie logopedica
- vânzare cu amănuntul
- creație artistică
- producere jocuri educative

Mulțumesc în avans!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Buna ziua,

ART. 24
(1) Întreprinderea individuală poate avea în obiectul de activitate cel mult 10 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen să inregistrez pentru un i.i Nelu gugulica Nelu gugulica Doresc i.i activitate agricolă mai exact cultura mare , legume camp și solarii și pepeni.Am carnet producător dar pentru aplicarea unui proiect trebuie o ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Activitate bazata pe contract de comision Maria_Minulescu Maria_Minulescu Buna! Printre alte activitati pe care vreau sa desfasor dupa infiintarea intreprinderii mele individuale, este si cea de promovare de produse pe internet, prin ... (vezi toată discuția)