avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare respinsa pentru teren dat in arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare respinsa pentru teren dat in arenda

Buna seara,ma numesc Mihai Dan si am o problema mai deosebita,va rog sa imi raspundeti daca puteti:
In 1994,tatal meu,Mihai Gh Ioan,i-a dat in arenda,1,8 ha unui vice-primar la vremea aceea.In 1996,tatal meu,Ioan a decedat.Eu nefiind in tara,nu a avut cine sa se ocupe in legatura cu terenul;
Mentionez ca am titlul de proprietate,schita cadastrala,carte funciara pe numele meu ,intabulat terenul,de asemenea,tot eu platesc impozitul pe teren,iar el nu vrea sa imi restituie imobilul deoarece,justifica faptul ca ar fi cumparat terenul de la tatal meu ,Ioan cu hartie de mana,de fapt doua hartii de mana false:una scrisa si una batuta la masina,pe nici una dintre ele nu este semnatura tatalui meu.
L-am dat in judecata(actiune in revendicare),dar instanta din municipiul de resedinta,mi-a respins actiunea in revendicare,mi se pare absurd cu toata documentatia si actele care le detin autentice la notar,mi s-a respins actiunea.
Dumneavoastra ce parere aveti?Cum a judecat aceasta doamna judecator din municipiul meu de resedinta?
Cel mai recent răspuns: Dan Mihai , utilizator 09:31, 20 Ianuarie 2010
#-oDa intradevar aveti dreptate , sunt propietar dar cum pot sa il dau afara de pe acel teren, mentionez ca nu are constructie, este arabil extravilan , il munceste de 14 ani si are 2000 de mp de vie.
Cum pot sa il dau afara de acolo?
De asemeni expertiza topocadastrala ceruta de noi in instanta, a demonstrat ca noi suntem propietari cu acte , legale iar el are doar 2 subanscrisuri nelegalizate la notar, CUM POT SA IL DAU AFARA DE PE TEREN?
Va Multumesc pentru raspuns !! Sunt disperat cu acest proces, am sa-l fac cunoscut pana la Curtea Europeana!!!#-o
In primul rand , actiunea v-a fost respinsa fiindca dvs erati deja proprietar , deci era nefondata!
In al doilea rand , puteti angaja un tractor mare si ara terenul intr-o noapte! A doua zi nu va mai fi nici o vie!B-) Intelegeti ce vreau sa spun? :D In fond , la cartea funciara , in fapt si de drept , dvs sunteti proprietarul acelui teren extravilan , deci puteti face orice doriti pe el!(cu conditia sa nu cultivati plante ilegale -gen canabis sau mai stiu eu ce!)
In plus , puteti sa faceti plangere enala la parchet si la politie pentru tulburare de posesie , infractiune de care se face vinovat acel cultivator ilegal de vita de vie !
Succes!B-)
Domnule Mihai Grigor scuze:d ....acestea sunt niste metode neortodoxe.. eu sunt un crestin ortodox ......:) oricum va multumesc pentru raspunsul Dumneavoastra !~
va rog frumos sa i-mi spuneti ,Cum pot sa -il dau afara , de pe terenul meu ?-
faceti plangere penala pt. tulburare de posesie .

Alte discuții în legătură

Pamant dat in arenda Dan Mihai Dan Mihai BUNA ZIUA SUNT MIHAI DAN SI MA JUDEC CU UN VICEPRIMAR , Actiune in revendicare CARUIA TATAL MEU IA DAT UN TEREN IN ARENDA IN SP 1,800 H AGRICOL IN 1994 ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare pierduta teren dat in arenda Dan Mihai Dan Mihai va rog sa a-mi spuneti ce sa mai fac ca am pierdut si in recurs actiunea in revendicare , cu actele pe care le am nu i-mi vine sa crede , am certificat de ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act de vanzare-cumparare ni_leta ni_leta Buna ziua Ma aflu intr-o situatie din care nu stiu cum voi iesi. In urma decesului tatalui meu am deschis succesiunea in instanta (doamna, ultima sotie a ... (vezi toată discuția)