avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua.Am fost condamnat la 5 ani si 5 luni de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua.Am fost condamnat la 5 ani si 5 luni de inchisoare ...

Buna ziua.Am fost condamnat la 5 ani si 5 luni de inchisoare cu executare.Daca declar apel cat timp dureaza pana la aflarea sentintei finale.Daca sunt condamnat definitiv mai exista vreo cale de atac?Precizez ca sunt o persoana cu handicap locomotor
Buna ziua!

Nu se poate da un termen pentru solutionarea dosarului in apel. Depinde de mai multi factori, printre care gradul de incarcare al instantei, probatoriul administrat, numarul partilor din dosar.

Pe langa caile ordinare de atac mai sunt si cele extraordinare: contestatia in anulare. recursul in casatie si revizuirea. Ele pot fi formulate doar pentru motivele prevazute expres in Codul de procedura penala,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea pedepsei StefaniaR StefaniaR As dori sa stiu daca mai exista vre-o sansa de reducere a pedepsei cu 5 ani de inchisoare cu executare pe motivul de viol, avand in vedere ca au existat ... (vezi toată discuția)
Condamnare pe nedrept cuziamusia cuziamusia Cum se poate rezolva urmatoarea situatie; cineva a fost acuzat ca a comis o infractiune. Acuzatul intodeauna s-a declarat nevinovat. Politistul care a facut ... (vezi toată discuția)
Cai de atac hristo hristo Buna seara, Ce cai de atac mai sunt posibile dupa o hotarâre definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie? (vezi toată discuția)