avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare silita, buna ziua, pe scurt in anul 2008 un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare silita, buna ziua, pe scurt in anul 2008 un fin a facut ...

executare silita, buna ziua, pe scurt in anul 2008 un fin a facut o linie de credit pe societatea sa , liie in care fara nicio stiinta a mea am aparut fidejusor( CI nu-mi apartine, serie, nr, adresa de locuinta aptoximativa, nu era semnat de mine) In anul 2010 am primit poprire pe salariu la locul de munca, initial am crezut ca rezolv cu o simpla vizita la banca dar..... in anul 2014 am actionat banca in instanta, procesul s-a terminat in anul 2020 august cand, s-a dovedit ca am dreptate. Avocata mea mi-a spus ca este doar un pas pana cand voi incasa sumele retinuta dar, ce sa vezi in anul 2021 zice doamna avocat dosarul s-a pierdut in arhiva( am toate convorbirile cu dumneaiei) merg eu la judecatorie, nici vorba dosarul era in arhiva dar, culmea grefiera " uitase sa trimita comunicarea sentintei " la toate partile asa ca in septembrie 2021 dosarul se intoarce iar la instanta care dispune comunicarea hotararii, mentionez ca ei am achitat tot ( onorariul la avocat conf contract, taxa de timbru, taxa de expertiza grafologica, onotariu de succes si un nou onorariu la avocata pentru a face demersurile pentru executare) pe scurt vreo 20.000 lei. Nici la aceasta data eu nu am recuperat nici macar un leu,am tot sunat-o ba ca nustiu ce problema este la banca, ba ca luna viitoare, sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac, nu-mi spune nici numele executorului judecatoresc. Eu am spus ca voi actiona iar banca in judecata pentru nerespectarea hotararii judecatoresti, voi angaja un expert care sa calculeze dobanzi, majorari de la data hotararii. nu vreau sa cred ca aceasta doamna avocat asteapta implinirea celor trei ani pentru a se prescrie. VA ROG DIN SUFLET CINE MA POATE INVATA CE SA FAC,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:10, 22 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati alt avocat care sa va susțină.
Aveti dreptul la mai mulți avocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala plata unor datorii personale din sulta datorata ? ContSters295438 ContSters295438 :sorry:Cu deosebit respect , ma adresez dv. acelor oameni deosebiti care cu priceperea lor , fac lumina in intortocheata legislatie . Am fost parte intr-un ... (vezi toată discuția)
Judecatorul nu a transcris solutia la 2 luni dupa pronuntare. cum fac sa fac rost de ea? Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Am nevoie urgenta de solutia transcrisa de judecator pronuntata intr-o executare silita (incepere) acum 2 luni. Mi-a indicat cineva ca pot cere ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresa judecatorie otilia13 otilia13 Buna ziua! Am primit o comunicare de adresa de la judecatorie prin care mi se pune in vedere sa platesc taxa judiciara de timbru si sa raspund la intampinare ... (vezi toată discuția)