avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am întâmpinat ieri o problema la un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am întâmpinat ieri o problema la un bancomat BCR, ...

Buna ziua, am întâmpinat ieri o problema la un bancomat BCR, am vrut sa-mi depun o suma de bani in cont prin intermediul acestuia, dar aparatul a dat eroare de hardware și nici nu mi-au intrat banii in cont și nici bancomatul nu mi-a restituit. Am fost la ghișeu sa le spun ce s-a întâmplat și mi-au dat un număr de telefon unde am făcut o sesizare, problema e ca timpul de așteptare pana la soluționare e de pana la 30 de zile, ceea ce mi enorm. Ce mi-ai recomanda in aceasta situație ca sa-mi recuperez banii cât mai repede?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 18:42, 23 Iunie 2022
Buna ziua,

Va recomand sa formulati o notificare scrisa - preferabil, prin avocat - prin care sa solicitati restituirea sumei de bani intr-un anumit termen. Prin aceasta notificare, ar fi bine sa le puneti in vedere ca in situatia in care situatia nu se rezolva pe cale amiabila, sunteti pregatit sa initati demersurile legale impotriva Bancii.

Din experienta mea, bancile sunt mult mai receptive la astfel de notificari...

O zi frumoasa!

Cu stima,
Avocat Samuel MICULA
Am pățit la fel.Termenul este maxim,banca mea a rezolvat solicitarea în 2 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am imprumutat pe cnv cu o suma destul de mare de bani, peste 20.000 de euro ... andreea27 andreea27 Buna seara! Supun atenției dvs.urmatoarea situație. Am imprumutat pe cnv cu o suma destul de mare de bani, peste 20000 de euro.Singura dovada a ... (vezi toată discuția)
In anul 2012 an incheiat cu bcr un contract de economisire-creditare ... bulzanv bulzanv In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de economisire-creditare , banca pentru locuinte, BPL, timp de 5 ani .Anul acesta , la expirarea contractului, ... (vezi toată discuția)
Bani blocati in bancomat la un schimb valutar buduroctavian buduroctavian Buna ziua! Problema sta in felul urmator:vineri seara ne-a murit unul din parinti(socrul).Cumnatul meu mi-a trimis tot vineri bani din strainatate pentru a ... (vezi toată discuția)