avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda stb Buna. Am luat o amenda stb, prima din viata ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda stb Buna. Am luat o amenda stb, prima din viata mea pentru ...

amenda stb
Buna. Am luat o amenda stb, prima din viata mea pentru absolut orice.
Am tranzactii am tot felul de lucruri care pot dovedi corectitudinea mea maxima.
In acea zi cu amenda, am alergat dupa un tramvai care e rar la ochi. daca il pierdeam asteptam foarte mult.
am urcat. controlorii blocau orice acces spre partea de tramvai unde este POS mobil din stb.
Vazand asta, inainte sa plece din statie am platit cu aplicatia 24pay, in maxim 15-30 de secunde... cat dureaza oare asta.
M-au incoltit cei doi, agresat verbal si am platit si amenda. Nu mi-au oferit solutia sa cobor cat era inca in statie tramvaiul, nu m-au directionat spre acele pos-uri care sunt noi. Mi-au zis doar ca am platit dupa ce am urcat si atat. agresiv, nepoliticos.
acum nu banii sunt problema dar ce pot face? unde reclamatii, unde plangeri. macar daca eu platesc amenda pentru agresivitate, ascunderea pos-ului si atitudinea prin care nu m-am simtit in siguranta, chiar amenintata si in pericol trebuie sanctionate cumva. cum pot face?
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua!

Puteti formula si contestatie impotriva procesului-verbal de contraventie prin care ati fost sanctionata in termen de 15 zile de la data la care vi s-a comunicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa/amenda stb Nelu7 Nelu7 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati cu o consultanta asupra situatiei urmatoare : Am urcat in autobuzul STB, mi-am cautat loc, apoi am trimis sms-ul ... (vezi toată discuția)
Cum ne putem apara in fata abuzurilor controlorilor? nicky7d nicky7d De obicei evit sa folosesc RATB (acum STB). Azi am decis insa sa fac o exceptie si sa merg cu tramvaiul o statie. Statia de la care m-am urcat nu avea nici ... (vezi toată discuția)
Amenda contravenționala stb Estera123 Estera123 Buna ziua !Am avut si eu un incident neplăcut in timpul unei călătorii cu mijlocul de transport in comun in București ,mai exact in tramvaiul 32.Am urcat ... (vezi toată discuția)