avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna. Sunt plecata din România de 20 de ani. Am lasat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna. Sunt plecata din România de 20 de ani. Am lasat in apartamentul ...

Buna.
Sunt plecata sin România de 20 de ani. Am lasat in apartamentul meu pe fiul meu, care timp de 20 de ani s.a ocupat cu plata întreținerii, facturi curente, impozit, amenajari etc.
Acum vreau sa vand acest apartament.
Fiul meu poate solicita despagubiri pentru investitiile facute sau poate solicita altceva?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:03, 23 Iunie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara, daca a investit bani proprii pentru imbunatatiri si are dovezi in acest sens, da, poate cere contravaloarea acestora daca nu sunt mai vechi de 3 ani. Daca a si locuit acolo si a facut investitii necesare pentru locuit spre exemplu, nu poate cere contravaloarea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietate apartament carlito carlito Sunt coproprietar in cote egale (50%), impreuna cu fosta prietena, a unui apartament de 3 camere in valoare de 70.000 EUR. Eu am mai investit (am facturi pe ... (vezi toată discuția)
Investitie in sediul social smara_radu smara_radu Buna ziua. Am o firma care a facut contract de comodat pentru sediul social; in contract apare ca firma suporta reparatiile si contravaloarea facturilor. Ce ... (vezi toată discuția)
Investitii daniel26101980 daniel26101980 Am investit 6000$ in apartamentul socrilor, unde stau de 6 ani! Ei s-au mutat in alta parte promitandu-ne cat mai repede acte pe locuinta. Acum s-au certat ... (vezi toată discuția)