avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 3 frați semnează o procura pt ca al-4-lea frate sa-i ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

3 frați semnează o procura pt ca al-4-lea frate sa-i reprezinte ...

3 frați semnează o procura pt ca al-4-lea frate sa-i reprezinte într-un proces cu statul pt un teren expropriat.Procesul a fost câștigat si banii urmează să fie virati.Fratele 4 decedeaza.Intre timp,cei 3 frați află ca era plin de datorii si avea popriri pe conturi.Ce se intampla cu acei bani?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:10, 24 Iunie 2022
va adresati anrp-ului si sesizati acest aspect, cu solicitarea de virare a sumelor in conturile persoanelor indreptatite. de la momentul decesului, fratele nu mai are mandat pentru incasarea sumelor.
Mandatul dat a incetat la data decesului. Anuntati ANRP si indicati conturile bancare in care sa vireze drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare despagubire anrp prin mandatar ionwt ionwt Buna seara! I legatura cu ANRP-ul , in aceasta primavara (prin Arpilie) s-a emis ordinul de plata catre un singur beneficiar. Pe acest O.P suntem 5 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform ... rocky rocky Buna ziua, Impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform titlului de plata emis de ANRP. Banii au fost virati de Ministerul Finantelor, catre CEC ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 plati fivemagik fivemagik Buna ziua, Am obtinut in iunie 2012 in Instanta decizia de incepere a executarii silite impotriva ANRP pentru plata despagubirilor aferente Legii ... (vezi toată discuția)