avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Este legal sa se sisteze plata pensiei pe card când ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Este legal sa se sisteze plata pensiei pe card când contractul ...

Este legal sa se sisteze plata pensiei pe card când contractul de mandatar expiră? După 18 luni,mandatarul nu mă mai poate reprezenta,asta nu înseamnă că mi se anulează dreptul de a-mi primi pensia. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:03, 27 Iunie 2022
Este situatie speciala
Nu vi s-a anulat dreptul de a primi pensia ,ci nu mai sunt intrunite conditiile contractuale vis-a-vis de mandatarul dv
Rezolvati probblema cu mandatarul dv ,,informati autoritatea in drept de noul mandatar si veti fi repus in dreptul de a vi se vira pensia pe card

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acceptare tacita a succesiunii Aaron Aaron Ce se intelege prin acceptare tacita? Daca intre toti mostenitorii este intelegere necontestata ca toti au dreptul la succesiune, dar numai unul a facut ... (vezi toată discuția)
Ajutor florin77.popescu florin77.popescu poate cineva sa ma ajute cu un raspuns/sfat? as vrea sa stiu daca a existat/există o posiblitate de a vira pensia copilului, fără ca mama si actualul ei ... (vezi toată discuția)
Anulare card de debit fara anuntarea detinatorului nicu 68 nicu 68 O banca binecunoscuta(inteleg ca nu e voie a se mentiona nume de persoane fizice/juridice),ofera un produs/card Visa Junior. Inainte de expirarea termenului ... (vezi toată discuția)