avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. As dori să aflu dacă zilierii au dreptul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. As dori să aflu dacă zilierii au dreptul la concediu ...

Bună ziua.
As dori să aflu dacă zilierii au dreptul la concediu de odihna.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 27 Iunie 2022
Nu exista text de lege care sa prevada un astfel de drept ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca intrerupt 3 zile ?! m.monik m.monik Buna ziua, nu am toate datele in problema mea dar incerc sa aflu aici unele informatii daca se poate: dupa cam 3-4 zile de discutii cu angajatorul caruia ii ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediul de maternitate andreea27 andreea27 As dori sa stiu la cat timp dupa revenirea din concediul de maternitate se poate cere concediul de odihna. Mentionez faptul ca, in aprilie 2015 se sfarsesc ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara Larisa-Lory Larisa-Lory Buna ziua, Am fost solicitata sa efectuez un raport de expertiza, dar am o mica problema. Ma aflu in concediu de crestere copil. Am dreptul sa fac acest ... (vezi toată discuția)