avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune..?? Bună ziua ... tatăl meu a cumpărat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune..?? Bună ziua ... tatăl meu a cumpărat acum 40 ...

Uzucapiune..??
Bună ziua ... tatăl meu a cumpărat acum 40 de ani un teren langa casă cu contract de mana,nu am doar o copie făcută .persoana de la care a cumpărat a decedat de mai mult timp iar nepotul a vândut casa cu tot cu teren ... tatăl meu a platit impozit timp de 40 de ani este și gard de când la cumpărată acum ce se poate face pentru a intabula terenu.l la impozite apare că plătește impozitul tatăl meu
Cel mai recent răspuns: Iondenis , utilizator 09:29, 27 Martie 2023
Buna ziua cum pot afla prețul unui teren evaluare ?zona braila(brailita) teren 200mp
Ultima modificare: Luni, 27 Martie 2023
Iondenis, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate prin uzucapiune? alexivan alexivan Buna ziua! Am nevoie de ajutor, eventual reprezentare, intr-o problema legata de uzucapiune (cred). Strabunicul meu a cumparat in jurul anului 1950 un ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate scorpio78 scorpio78 Buna seara Socrii mei au cumpărat de la un cetățean din comuna unde locuiesc dumnealor în anul 1974. Problema intervine ca acel vecin a făcut cu socrii ... (vezi toată discuția)
Dreptul de posesie prin uzucapiune caesar58 caesar58 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme pe care o am. Parintii mei( decedati in 1995 si 2000), impreuna cu unchiul (fratele tatalui) si matusa ... (vezi toată discuția)