avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Este cineva in Olanda care a reusit sa nu renunte la ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Este cineva in Olanda care a reusit sa nu renunte la cetatenia ...

Este cineva in Olanda care a reusit sa nu renunte la cetatenia Romana dupa ce a primit cea Olandeza..? Sugestii...
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 13:26, 5 August 2022
Eu nu am renuntat la cetatenia romana fiind prea sarac pentru a suporta costurile procedurii, care erau mai mari decat venitul meu pe doua luni. Dar acest lucru trebuie mentionat inainte de a semna "Ma angajez sa renunt la toate cetateniile anterioare".

Detalii pe [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte îmi trebuiesc pentru renunțarea la naționalitatea ... Constantinica Constantinica Ce acte îmi trebuiesc pentru renunțarea la naționalitatea română? Am 22 de ani și locuiesc aici( Olanda) de 9 ani.Am depus adeverința (Taxe și ANAF) ... (vezi toată discuția)
Dezavantaje renuntare cetatenie romana codruta_2252@yahoo.com codruta_2252@yahoo.com Buna ziua, doresc sa iau cetatenia olandeza insa vreau sa o pastrez si pe cea romana, dobandita prin nastere. Statul olandez cere un motiv intemeiat de ce nu ... (vezi toată discuția)
Romanii in strainatate ghita1964 ghita1964 Am o verisoara,stabilita in Olanda cu cetatenie (are si cetatenia romana)care nu-si mai gaseste dreptatea in justitia Olandeza.Are sapte procese cu statul ... (vezi toată discuția)