avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! O situație am ,am avut o executare silită ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! O situație am ,am avut o executare silită pe care ...

Buna ziua! O situație am ,am avut o executare silită pe care am castigat-o,dar în soluția pe scurt nu se face referire și la sumele poprite până acum. Sunt inca in perioada in care se poate face apel,in acest timp de apel pot cere întoarcerea executării silite,sau după ce se da hotarirea judecătorească? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carmenstratone , utilizator 18:45, 28 Iunie 2022
Buna ziua, daca nu ati cerut de la inceput intoarcerea executarii silite, o mai puteti face doar pe cale separata, nu in apelul contestatiei la executare.
Buna ziua!

In apel nu puteti solicita ce nu ati solicitat si la prima instanta.
Daca nu ati cerut intoarcerea executarii prin contestatia formulata, judecatorul nu se pronunta din oficiu asupra ei.

Formulati o noua actiune, de intoarcere a executarii silite. O puteti face in termen de 3 ani de la data la care ramane definitiva hotararea judecatoreasca.
Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Este necesara formularea unei cereri de întoarcere a executării silite? ContSters459304 ContSters459304 Bună seara! Într-un dosar civil instanţa a decis următoarele: Dispune anularea formelor de executare emise în dosarul de executare nr. ...... Obligă ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! recent am atacat în instanță o executare silită ... Geopavel30 Geopavel30 Bună ziua! Recent am atacat în instanță o executare silită și mi s-a aprobat cererea acum câteva zile. Aș vrea să știu cât durează din acest moment ... (vezi toată discuția)