avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am un copil handicap cu grad grav. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am un copil handicap cu grad grav. Am despartit de ...

Buna ziua. Am un copil handicap cu grad grav. Am despartit de tatal lui asi vrea sa va intreb cat ar trebui sa plateasca lunar intretinere ? Si daca ar trebui sa plateasca si macar putin pentru terapii ca eu platesc totul singura nu cumpara nimic pentru copil
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:49, 30 Iunie 2022
Procentul maxim al pensiei de intretinere pentru 1 copil este de 1/4 din venitul net al parintelui si din pacate peste acest maxim nu poate fi obligat chiar daca minorul are probleme si tratamnetul lui este unul costisitor si de durata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat la suta din venit pensie alimentara ptr copil van_gabriel2003 van_gabriel2003 Doresc sa stiu cat la suta din venit(cel net sau cel brut?) plateste un parinte alimentatie ptr un copil!Se tine cont si de cheltuielile pe care le are acel ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - 25% din toate veniturile tatalui? cristinani cristinani Buna seara, Intentionez sa il dau in judecata pe tatal copilului pentru plata pensiei alimentare si am nevoie de cateva sfaturi / raspunsuri: - in cazul ... (vezi toată discuția)