avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am absolvit liceul în data de 27.05.2022, sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am absolvit liceul în data de 27.05.2022, sunt însărcinată ...

Am absolvit liceul în data de 27.05.2022, sunt însărcinată în 6 luni și urmează sa nasc undeva în data de 24 octombrie, vreau sa știu dacă pot lua acea indemnizație de creștere copil timp de 2 ani, deoarece am întrebat și la primărie și la șomaj când am fost sa depun actele pentru șomaj și nimeni nu îmi poate da indemnizația, fiecare îmi spune ca nu depinde de ei. Vreau sa știu dacă pot beneficia și unde trebuie sa merg. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria85 , utilizator 14:50, 29 Iunie 2022
Bună ziua
Din cunoștințele mele acea indemnizație se poate lua doar dacă ai muncit, poate va încadrați doar la șomaj (după terminarea liceului)

Ioana38281 a scris:

Am absolvit liceul în data de 27.05.2022, sunt însărcinată în 6 luni și urmează sa nasc undeva în data de 24 octombrie, vreau sa știu dacă pot lua acea indemnizație de creștere copil timp de 2 ani, deoarece am întrebat și la primărie și la șomaj când am fost sa depun actele pentru șomaj și nimeni nu îmi poate da indemnizația, fiecare îmi spune ca nu depinde de ei. Vreau sa știu dacă pot beneficia și unde trebuie sa merg. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj absolvent anabobric anabobric Buna ziua. Am nevoie de ajutor intr-o problema. Am terminat liceul in 2015, iar cand eram in clasa a XII-a, in februarie 2015 am nascut. Am absolvit liceul si ... (vezi toată discuția)
Info Addryana Addryana Buna seara ! Sunt studenta la postliceala la zi ( asistenta medicala) anul 3, deci in vara termin aceasta scoala si imi dau examenul final ( unde se poate sa ... (vezi toată discuția)
Materninate si somaj Elena Mariana Elena Mariana Buna seara! Am si eu o intrebare! Anul acesta termin liceul si dupa bac as vrea sa depun actele pt somaj dar inacest timp tot prin somaj sa fac si niste ... (vezi toată discuția)