avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , am achiziționat un pat , “ personalizat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , am achiziționat un pat , “ personalizat “ in ...

Buna ziua , am achiziționat un pat , “ personalizat “ in sensul in care am dorit material textil in loc de piele , cum era cel din magazin …. In cadrul aceluiași magazin am comandat și un dressing , nu S-au putut corela produsele , sa fie livrate și montate intr-un singur transport , motiv pentru care , in cazul patului am solicitat montaj si transport personal … Inițial părea ca nu senpotriveste somiera , fiind mai mica , de fapt trebuiau altfel montate laturile patului , lucru constatat de echipa lor de montaj …. Cert este ca , acest pat dispune de material textil incorporat doar la tablie , lateralele având o husa detașabilă , cu posibilitatea prinderii cu scai , lucru constatat acasă , nici un reprezentant al magazinului nu a considerat important sa fim notificați in acest sens …. Ne este refuzat returul , datorită faptului ca noi am “ intervenit asupra produsului , solicitând transportul și montajul … Sugestii , va rog in acest sens ?
Mulțumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:56, 30 Iunie 2022
Daca amaibil nu solutionati,sesizati oficial autoritataea pentru protectia consumatorului in baza documentelor de livrare bunuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre canapea extensibila. buna ziua. va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. am mers intr-un ... iulia_79 iulia_79 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. Am mers intr-un magazin de canapele cu dorinta de a-mi cumpara o canapea pe care sa pot dormi pe ea,exact ... (vezi toată discuția)
Neatentia consumatorului (?), nesimtirea comerciantului atentielaneatentie19 atentielaneatentie19 Buna seara tuturor membrilor comunitatii, o intamplare recenta, a doua pentru mine in acest \"domeniu\", ma face sa postez aici pentru a va cere ajutorul ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru pagubă după o achiziție online. o putem face la poliție sau trebuie să apelăm la un avocat? Adriana I Adriana I Buna ziua, in data de 15.07.2018 (factura este din data de 17.07.2018) am facut o comanda de un frigider Arctic AF54250+ pe site-ul cel.ro. Am trecut ca ... (vezi toată discuția)