avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Am cumpărat un apartament, dar este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Am cumpărat un apartament, dar este liber, nu locuiește ...

Bună seara!
Am cumpărat un apartament, dar este liber, nu locuiește nimeni în el.
Trebuie să plătesc întreținerea unde găsesc mai multe informații.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:52, 30 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Informatii complete gasiti in legea 196/2018. In principiu trebuie sa platiti obligatoriu cheltuielile de intretinere ce depind de proprietate (pe cota parte indiviza -art.85), fond de reparatii, fond rulment, eventual si alte cheltuieli.
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp l nr 196/2018 orice proprietar de spatiu cu destinatia d elocuinta in imobil de locuit in comun,detine obligatia lunara sa contribuie lunar la cheltuielile necesare administrarii si asigurarii starii tehnice a partii comune de imobil
Chiar daca apartamentul nu este locuit in fapt ,aveti obligatia sa achitati lunar c/v parti comune-daca beneficiati de aparate individuale contorizat consum utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un apartament semifinisat pt. copilul meu minor. ... Mirela64 Mirela64 Am cumparat un apartament semifinisat pt. copilul meu minor. Am obligția să plătesc fondul de rulment și alte ... (vezi toată discuția)
Intrebare împărțire cheltuieli Alina panainte Alina panainte Buna ziua. In cadrul asociatiei de locatari s a votat ca, cheltuielile aferente (lumină scara, femeie de serviciu, cheltuieli lift) sa fie impartite la nr de ... (vezi toată discuția)
Am si eu o intrebare. eu sunt plecat din tara de 10 ani, in tot ... ferlusca ferlusca Am si eu o intrebare. Eu sunt plecat din tara de 10 ani, in tot acest timp am platit toate cheltuielile aferente liftului ( intretinere, revizie, reparatii, ... (vezi toată discuția)