avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Care ar putea fi sentinta in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Care ar putea fi sentinta in urmatoarea speta: statut ...

Buna ziua,

Care ar putea fi sentinta in urmatoarea speta: statut politist, un minor de 16 ani intra cu bicicleta in masina,loveste oglinda si fuge, este alergat si prins (sut in sold si o palma + certf IML pt o zgarietura de 2 cm pe picior), parintii minorului oameni influienti in Minister. Politistul a incercat medierea verbala si in scris, recunoasterea vinovatiei, insa tatal minorului doreste scoate din sistem a politistului pe motiv pe ura.
In instanta reprez legal doreste razbunare, avocati platiti care au mintit defaimand realitatea.

Multumesc

Multumesc
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 15:37, 30 Iunie 2022
Buna ziua, solutia in dosar poate depinde de mai multi factori: pozitia procesuala, incadrarea juridica, latura civila, circumstantele complete ale faptei, probele administrate.
Buna ziua,

Probele sunt un martor al victimei. Exista sansa sa fie dat afara din politie?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, solutia in dosar poate depinde de mai multi factori: pozitia procesuala, incadrarea juridica, latura civila, circumstantele complete ale faptei, probele administrate.

In opinia mea ar fi o sanctiune disproportionata in raport cu fapta si chiar daca ar fi aplicata, cu siguranta ca politistul s-ar apara in instanta invocand caracterul abuziv al masurii luate impotriva sa. Si ar avea si sanse sa castige.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce vatamare e asta?! si ce sa fac rainforme rainforme nu stiu in ce categorie de sanctiuni intra. daca ma puteti ajuta va rog. am fost in parcare si am dat in marsarier ca sa pot intoarce, si chiar incet fiindca ... (vezi toată discuția)
Parasirea locului accidentului Catalin199 Catalin199 Povestea incepe asa.. Eu sofer , o doamna biciclista . Intru in sens , intra si ea , nu se asigura ma loveste in usa spate . O ridic pe doamna totul ok , ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta la tentativa omor sau in legitima aparare ? gemi gemi buna seara , va rog sami ziceti incardarea la acesta fapta eram intrun bar jucam carti iar de la o cearta patronul barului si inca 5 rude alui au sarit pe mine ... (vezi toată discuția)