avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UZUCAPIUNEA,am cunparat o casa perfect ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UZUCAPIUNEA,am cunparat o casa perfect legal,intabulata in CF,cadastru,contract ...

Am cunparat o casa perfect legal,intabulata in CF,cadastru,contract vanzare cumparare,taxe notariale,etc.Fostul proprietar a dobandit-o prin uzucapiune castigata in instanta,iar acum sunt citat ca parat,intr-un proces de rudele celor care au avut casa inainte sa se faca uzucapiunea spunand ca ei sunt proprietari.Ce se poate face eu cumparand legal aceasta proprietate?
Cel mai recent răspuns: Cilibeanu Silvia Georgiana , Avocat 09:27, 1 Iulie 2022
La cum ati expus situatia de fapt, reclamantii nu vor avea castig de cauza. Trebuie analizata cererea de chemare in judecata, inscrisurile si hotararea de la uzucapiune. De asemenea, trebuie sa faceti intampinare, in termen legal, pentru a va apara dreptul in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen la care se fixeaza primul termen de judecata solongabriel solongabriel in cat timp se emite citati de la judecatorie daca am calitatea de parat in dosar ,de la primiore comunicari judecatoresti? (vezi toată discuția)
Buna ziua! bunica mea a primit o casa prin succesiune de la o ... ionuqu ionuqu Buna ziua! Bunica mea a primit o casa prin succesiune de la o ruda mai indepartata si are 3/4 din casa si 2/4 din teren, ideea e ca mai este un frate al ... (vezi toată discuția)
Problema cu un imobil din masa succesorala ! stelutaalistar stelutaalistar Detin un certificat de mostenitor in care se specifica , la masa succesorala printre alte bunuri imobile si un teren de 500 mp pe care defunctul i-l lasa ... (vezi toată discuția)