avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua,am primit preaviz în data de 05 iunie cum ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua,am primit preaviz în data de 05 iunie cum ca magazinul ...

Bună ziua,am primit preaviz în data de 05 iunie cum ca magazinul se închide si pot intra in somaj.Astazi ma suna șefa și îmi spune ca deschide alt magazin și ca îmi anuleaza preavizul și dacă nu ma întorc la ea pierd și somaj și tot.Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:41, 4 Iulie 2022
Ati primit si decizia de reinfiintare a unui nou post si prin care va solicita sa va exprimati in scris consimtamantul cu privire la locul de munca oferit ?
Momentan nu.,a spus ca urmează sa o primesc zilele acestea.Abea a cumpărat spațiul.
In acest caz, dvs decideti daca acceptati sau nu noul loc de munca.
Și dacă nu accept mai pot intra in somaj?
Teoretic, da ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua momentan mă aflu în concediu de creștere copil iar ... Andreeabt Andreeabt Buna ziua momentan mă aflu în concediu de creștere copil iar luna aceasta ar trebui să mă angajez pt a beneficia de stimulent doar că angajatorul nu mă ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru euangajat euangajat Este o vorba de o retea de magazine, unul dintre ele se va inchide (neprelungirea contractului de inchiriere a spatiului, probabil). Firma poate sa concedieze ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ieri am primit o veste urata cum ca firma la care ... cori80 cori80 Buna ziua! Ieri am primit o veste urata cum ca firma la care lucrez de 5 ani se inchide pe data de 30 noiembrie. Paseaza toti angajatii la o alta firma care ... (vezi toată discuția)