avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am și eu mai multe întrebări:Sunt cu o persoana de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am și eu mai multe întrebări:Sunt cu o persoana de 20 de ani ...

Am și eu mai multe întrebări:Sunt cu o persoana de 20 de ani împreună, din care eu sunt plecata în Germania de 15 ani.Acum ne despărțim, avem un copil împreună de 18 ani la ora actuală. Avem împreună un teren cu o casa în constructie-trecute pe numele lui o garsoniera pe numele meu.Noi nefiind căsătoriți.ce drepturi am și ce trebuie făcut?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:16, 1 Iulie 2022
Eventual aveti un drept de creanta asupra casei. Trebuie vazute actelle de proprietate, cunoscuta mai bine situatia. In rest, nu aveti de facut nimic. Copilul e major, bunuri comune nu aveti de partajat (spuneti dvs.) asa ca ...
terenul e al lui si casa in constructie, garsoniera e a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie ContSters252627 ContSters252627 va rog multsa ma ajutati cu un sfat.am mai scris aici pentru o lamurire la o donatie cu uzufruct viager.ma confrunt cu urmatoarea problema;impart aceeasi curte ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters86398 ContSters86398 bun ziua as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns impreuna cu sotul meu am construit o casa pe terenul socrului-pe numele acestuita Daca ar fi sa ... (vezi toată discuția)
Lmpartire teren intre soti iliescuelena iliescuelena Buna ziua, in mare : doi soti avand doi copii se despart , legal cu divort, dupa 10 ani de convietuire separata ; partajul copiilor s-a facut , dar partajul ... (vezi toată discuția)