avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut bancar programul \"prima casa\" Am primit un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut bancar programul "prima casa" Am primit un sms informativ, ...

Programul "prima casa",crestere rata
Am primit un sms informativ, prin care banca ma informa, ca incepand cu data de 14.09, rata lunara va creste cu aprox. 400 de lei. Din cauza raportului cu ROBOR. Ce pot face? am citit in niste comentarii, intr-un grup, ca pot solicita bancii sa imi modifice contractul de imprumut, din rata in raport cu ROBOR, in rata fixa - in acest fel rata va fi mai mare, dar va ramane stabila. Este adevarata aceasta informatie? precizez ca imprumutul este la BCR, nu stiu daca are vreo importanta banca, prin programul Prima Casa, din anul 2016. Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2022
Victoria.A., utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:39, 1 Iulie 2022
dvs puteti cere, nu o puteti obliga, insa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda banca Dana Dav Dana Dav Ce reprezinta ROBOR ,si care este cea mai avantajoasa dobinda, cea variabila sau cea raportata la ROBOR? Am un credit cu data scadeinta in 2018, credit pe care ... (vezi toată discuția)
Incheiere act aditional oug 50/2010 cu banca-abuz? dinu constantin dinu constantin am primit invitatia bancii de a semna un act aditional pentru un credit auto luat in 2008. fata de cotatia ROBOR au mai cerut o marja nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Actualizare robor 3m aditza26 aditza26 Buna ziua! Am un credit \\"prima noastra casa\\". Zilele trecute am fost foarte interesat de evolutia valorii ROBOR 3M pentru ca se apropia data cand mi se ... (vezi toată discuția)