avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Când primesc răspunsuri la contestații sau ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Când primesc răspunsuri la contestații sau sesizări făcute ...

Când primesc răspunsuri la contestații sau sesizări făcute la asociația de proprietari, este legal să-mi treacă taxele poștale pe debitul meu de cheltuieli SAU să mă cheme la sediu și să mi le dea sub semnătură olografă ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:38, 3 Iulie 2022
Legiutorul,in cuprinsul disp L nr 196/2018 care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari,a dispus reguli generale de aplicat in cadrul asociatiilor de proprietari
Legiuitorul a prevazut obligatia in sarcina presedintelui de asociatie sa rasppunda la sesizari oficial adresate de catre proprietari-in termen de 10 zile
Legiuitorul-in inteleapta lui misiune,nu a prevazut concret forma de raspuns corespondenta postala cu confirmare primire,email,fax,etc
Legiuitorul a prevazut ca in cazul in care proprietarii solicita oficial copii dupa documentele asociatiei de proprietari ca petentul sa suporte c/v costuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator bloc proprietari merina merina Buna ziua . Administratorul blocului imparte pierderile de apa dupa bunul sau plac . Adica unora le baga pierderi , altora nu . Pe coloana mea toata lumea are ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari: cum se procedeaza la convocarea proprietarilor ... Eelly Eelly Asociatii de proprietari: cum se procedeaza la convocarea proprietarilor care sunt plecati la lucru in strainatate. Multi nu au lasat adresa de mail sau alte ... (vezi toată discuția)
Casuta postala a asociatiei! Maria2143 Maria2143 Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit ... (vezi toată discuția)