avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amanare rate 2022
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amanare rate 2022

Buna ziua. As dori sa aman rata la un credit conform noii ordonante de la 1 iulie, credit pentru care am facut amanare pentru 3 luni in 2021 conform ordonantei din pandemie. Imi poate refuza banca aceasta noua amanare avand in vedere ca am amanat si anul trecut? Nu imi este clar din OUG. Mentionez ca am adresat deja o cerere catre banca si inca nu am primit raspuns pentru aceasta solicitare. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Referitor la amanare rate. eu acum in 2020 : mi-am ... Edi.popa Edi.popa Referitor la amanare rate pentru 2021. Eu acum in 2020 : Mi-am amanat ratele 9 luni. Dupa ce am facut cererea, ma trezesc pe email cu un grafic, care continea ... (vezi toată discuția)
Amanare la plata ratelor - ajutor brokenangel brokenangel Dupa 1 luna in care am scris mailuri, am mers la banca cu solicitare amanare rate si muuulte ore pierdute asteptand sa imi raspunda cineva ... Ieri reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Ing - calcul rata de referinta modificata conform oug 50/2010 sinmaxus sinmaxus Buna ziua, Zilele trecute am primit pe adresa de e-mail o notificare privind principalele modificari ce urmeaza a se efectua contractelor de credit semnate ... (vezi toată discuția)