avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua.Sotul meu este pensionar anticipat de 2 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua.Sotul meu este pensionar anticipat de 2 ani și jumătate.In ...

Bună ziua.Sotul meu este pensionar anticipat de 2 ani și jumătate.In iunie a făcut 65 ani și urmează să primească pensia pentru limită de vârstă.Asta se va face incepand cu luna iulie sau mai are de așteptat? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Nica Angela , utilizator 13:19, 10 Iulie 2022
Bună ziua.Sotul meu a intrat la pensie anticipata în urma cu 2 ani.Acum a făcut 65 de ani și a primit decizia de pensie la limită de vârstă La depunerea dosarului de pensie în urmă cu 2 ani am avut o adeverință pentru sporuri obținute intr.o perioada de 10 ani când a lucrat pentru Ministerul de apărare ca civil, mai exact un spor de 25 la sută.Acest spor nu a fost adăugat la calcularea pensiei nici în primii 2 ani și nici acum. Ce putem face? Trebuia să facem acum o cerere pentru recalcularea pensiei? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea sporurilor nevalorificate la data pensionarii si a sporurilor din adeverinte depuse ulterior la casa de pensii Lupu C Lupu C Buna ziua, Tatal meu este pensionar din 1994, pensie pertru limita de varsta (cod pensie V10), stagiu de cotizare 44 ani, 3 luni,17 zile. Anul acesta, in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata somnu somnu Buna ziua, Se poate recalcula o pensie anticipata daca a trecut termenul de contestatie? se iau in considerare in calculul pensiei anticipate orele de ... (vezi toată discuția)
Pe ce perioada se dau banii din urma ? vereanuecate vereanuecate Buna ziua.Sant pensionata la limita de varsta din 01.09.2008.In 21.02.2011am depus la Casa de Pensii Dolj o adeverinta cu sporuri pentru conditii ... (vezi toată discuția)