avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua.Intr-un dosar penal se dispune solicitarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua.Intr-un dosar penal se dispune solicitarea unui avocat ...

buna ziua.Intr-un dosar penal se dispune solicitarea unui avocat in temeiul art 94 alin 4.Am avut multe dosare unde nu s-a facut aceasta solicitare.Eu sunt sanatos perfect pentru varsta mea.Am solicitat unui psihiatru un certificat de sanatate dar am fost refuzat.Instanta nu are probe in acest sens de incapacitate chiar partiala a mea de discernamant.Pentru mine este important si unul extrajudiciar,dar nu stiu cui sa ma adresez.As fi recunoscator pentru mai multe opinii.
Cel mai recent răspuns: grosu48 , utilizator 13:41, 6 Iulie 2022
Art 94 din ce cod sau din ce lege? In NCP si NCPP nu scrie nimic de a avea obligatoriu un avocat.
art 93 alin 4 + art 90 NCPP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat in baza art 337 ncp Ganriel Ganriel Solutia pe scurt: In baza art.337 Cod penal si art.375 Cod pr.penală condamna inculpatul SECARĂ GABRIEL, ... pentru infracţiunea de refuz sau sustragerea de ... (vezi toată discuția)
Arr incalca drepturile civile ? StoianRadu StoianRadu Am o condamnare inscrisa in cazierul judiciar ,,cf.art. 396 alin.4 NCPP,art.396 alin.10 NCPP, art.396 alin. 1 NCPP Condamna la 10 luni inchisoare cf.art. 83,84 ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie? Emilut13 Emilut13 Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere (de către o persoană ... (vezi toată discuția)