avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. M-am căsătorit în urmă cu 3 ani. Avem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. M-am căsătorit în urmă cu 3 ani. Avem un copil ...

Buna ziua. M-am căsătorit în urmă cu 3 ani. Avem un copil în vârstă de 2 ani. Ne-am mutat la curte, în casa mea cumpărată înainte de a ne cunoaște. Din păcate constat că m-am înșelat în privința ei (nu ne înțelegem deloc).Îmi este mila de copil, îl iubesc dar realizez că nu pot sa mai trăiesc sub teroare. Vreau să divorțez. In afara de faptul că ea mă amenința că îmi va lua tot au apărut "binevoitori" care spun că fiind copilul minor nu o pot scoate afara din casa. E adevărat? Menționez că ea are o cota cu frații ei dintr-un apartament cu 4 camere. Aștept opinii și un avocat bun.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:15, 6 Iulie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
cereti si evacuarea odata cu divortul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi parintesti maria v maria v Se poate obtine schimbarea domiciliului minorului la parintele nerezident pe motiv de nerespectare a hotararii judecatoresti, definitiva, intrucat parintele ... (vezi toată discuția)
Stabilire drept de vizita minor Agnes22 Agnes22 Incep procesul de divort pe 22 aprilie. Eu am inceput actiunea impotriva sotului din culpa acestuia. El in 2 ani de casnicie cam un an adunat nu a avut de ... (vezi toată discuția)
Program vizita copil la domiciliul mamei TYULKJCVB TYULKJCVB sunt in divort cu sotia mea, la cererea ei, si momentan nu reusim sa ne integem asupra programului de vizitare al copilului. E de acord sa il vad de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)