avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Lucrez part-time de 3 luni drept ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Lucrez part-time de 3 luni drept consultant de credit ...

Bună ziua! Lucrez part-time de 3 luni drept consultant de credit la un IFN, sunt angajată ca PFA. Mi s-a oferit același loc de muncă pe aceeași poziție, dar la un alt IFN. Întrebarea mea este dacă pot lucra simultan la ambele IFN-uri pe același PFA.
puteti
Puteti in masura in care cu nici una dintre institutii nu aveti o clauza de neconcurenta in contract, care sa afecteze colaborarile paralele. Mie imi miroase a ceva concurenta posibila si a ceva conflict de interese avand in vedere ca un consultant de credit presteaza servicii de consultanta unor clienti iar dvs. va veti adresa aceluiasi tip de client cu acelasi tip de servicii insa oferite de 2 furnizori diferiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat full time vreau sa deschid un srl de care sa ma ocup in timpul liber Tottitzi Tottitzi Buna ziua, Sunt angajat full-time intr-o firma de IT numita X pe pozitia de programator si doresc ca sa imi deschid o firma ( micro-SRL ) care sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! momentan lucrez pe cim full-time la o companie it. ... ivedu ivedu Buna ziua! Momentan lucrez pe CIM full-time la o companie IT. Am primit o oferta de colaborare B2B tot in domeniul IT si in acest sens ma gandesc sa ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese? daca da, care sunt consecintele? productieutilaje productieutilaje Lucrez de mai mai bine de 5 ani intr-o corporatie, in partea de productie. Jobul mea a fost mereu sa ma ocup de industrializarea, de conceperea si achizitia ... (vezi toată discuția)